Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Karbonhidrat
- 68.5 g
- Yağ
- 102.9 g
- Doymuş Yağ
- 29.8 g
- Lif
- 22.3 g
- Sodyum
- 39207.6 mg
Alternatif tarifler
French onion dip
45 Min
Meat stock paste
45 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Chicken stock paste
45 Min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Browned beef mince
20min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Cooked mayonnaise
5 min