![Beef stock paste Beef stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09e7e0ba-2073-443f-816c-1996b3d5db25/Derivates/045148e1-91d3-482d-908e-45937f49771f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Karbonhidrat
- 68.5 g
- Yağ
- 102.9 g
- Doymuş Yağ
- 29.8 g
- Lif
- 22.3 g
- Sodyum
- 39207.6 mg
Alternatif tarifler
Tomato passata
1h 40min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Chicken stock paste
45 Min
Meat stock paste
45 Min
Freeform basic bread
1h 35min
Traditional sausage rolls
50 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Tomato relish
2h 10min