Cihazlar ve Aksesuarlar
Beef stock paste
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
600 g
Malzemeler
-
extra virgin olive oil40 g
-
vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)300 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters100 g
-
tomato paste50 g
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only (see Tips)4 sprigs
-
rock salt100 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
beef mince300 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 600 g
Sodyum
39207.6 mg
Protein
65.5 g
Kalori
6169.9 kJ /
1474.6 kcal
Yağ
102.9 g
Lif
22.3 g
Doymuş Yağ
29.8 g
Karbonhidrat
68.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 dk
Beef, ale and dumpling stew
2sa 55 dk
Chinese-style beef stew
3sa 30 dk
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1sa 10 dk
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2sa 10 dk
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1sa
Chicken stock paste
45 dk
Creamy vanilla yoghurt
13sa
Lamb and fennel ragu
4sa 35 dk
Whitebait fritters
35 dk
Filo chicken pie
45 dk
No fail mash potato
20 dk