Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meatloaf
- 80 g day old bread, torn into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 egg
- 250 g pork mince
- 250 g beef mince
- 1 tbsp Sriracha® sauce
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
- 3 hard-boiled eggs, peeled (see Tips)
- 1250 g water
- 200 g broccoli, cut into florets
- 200 g carrots, cut into batons
Onion gravy
- 380 g brown onion, cut into eighths
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
- 2 tsp soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1591.7 kJ / 378.8 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 1117.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.
Curried sausages and lentils
1 godz.
Colcannon
40 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Beef and mushroom hot pot
2j
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Classic meatloaf
1h 35min
Traditional gravy
25 menit
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Pea and ham soup
2h 20min