Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meatloaf
- 80 g day old bread, torn into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 egg
- 250 g pork mince
- 250 g beef mince
- 1 tbsp Sriracha® sauce
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
- 3 hard-boiled eggs, peeled (see Tips)
- 1250 g water
- 200 g broccoli, cut into florets
- 200 g carrots, cut into batons
Onion gravy
- 380 g brown onion, cut into eighths
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
- 2 tsp soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1591.7 kJ / 378.8 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 1117.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curried sausages and lentils
1h
Aussie meat pies
2h
Chicken and sweet corn soup
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pea and ham soup
2h 20min
Steak and kidney pudding
3 godz. 45 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Guinness beef pies
2h 15min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Traditional gravy
25 min
Rosemary meat pies
3h 30min
Classic meatloaf
1h 35 min