Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 large raw prawns (250 g), peeled and deveined, reserving heads and shells
- 50 g unsalted butter
- 1 onion, cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 750 g water
- 50 g dry white wine
- 30 g rice, of choice
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 - 2 pinches cayenne pepper (optional)
- 8 fresh scallops
- 1 fresh skinless, boneless salmon fillet, cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 calamari tubes, cut into rings
- 50 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1346.6 kJ / 321.9 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 836 mg
Alternatif tarifler
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Scallops and prawns with XO butter
50min
Fish soup
40 min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Browned pork mince
20 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min