Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 large raw prawns (250 g), peeled and deveined, reserving heads and shells
- 50 g unsalted butter
- 1 onion, cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 750 g water
- 50 g dry white wine
- 30 g rice, of choice
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 - 2 pinches cayenne pepper (optional)
- 8 fresh scallops
- 1 fresh skinless, boneless salmon fillet, cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 calamari tubes, cut into rings
- 50 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1346.6 kJ / 321.9 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 836 mg
Alternatif tarifler
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Scallops and prawns with XO butter
50 Min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Sicilian prawn salad
40min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2h 40min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 Std. 15 Min
Fish soup
40min
Fish and Zucchini
35min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min