
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawn oil
- 500 g raw tiger prawns large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)
- 3 garlic cloves
- 2 eschalots cut into halves
- 30 g tomato paste
- 200 g rice bran oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- 2 dried bay leaves
XO butter
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 20 g fresh ginger peeled
- 2 long red chillies trimmed
- 25 g prosciutto
- 100 g unsalted butter softened
- 10 g sesame oil
- 1 tsp honey
- 20 g soy sauce
- 1 lime juiced
Scallops and prawns
- 250 g water
- 4 fresh scallops in the shell
- 3 sprigs fresh coriander leaves only, to garnish
- 1 lime cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 843.7 kcal / 3530 kJ
- Protein
- 25.1 g
- Yağ
- 75.5 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Lif
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 23.7 g
- Sodyum
- 1514 mg
Alternatif tarifler
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2sa 10 dk
Persimmon fruity dream
10 dk
Boulangère potatoes
1sa 40 dk
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1sa 35 dk
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 dk
Lemon caper butter
10 dk
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24sa 35 dk
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 dk
Steamed prawns or scallops
20 dk
Ham and cheese canelé
49sa
Blueberry Jam
35 dk
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 dk