Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawn oil
- 500 g raw tiger prawns, large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)
- 3 garlic cloves
- 2 eschalots cut into halves
- 30 g tomato paste
- 200 g rice bran oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- 2 dried bay leaves
XO butter
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 20 g fresh ginger, peeled
- 2 long red chillies, trimmed
- 25 g prosciutto
- 100 g unsalted butter, softened
- 10 g sesame oil
- 1 tsp honey
- 20 g soy sauce
- 1 lime, juiced
Scallops and prawns
- 250 g water
- 4 fresh scallops, in the shell
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3530 kJ / 843.7 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 75.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.7 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1514 mg
Alternatif tarifler
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
No fail mash potato
20 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Stir Fried French Beans
15min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Vegetable and herb seasoning
4 Std.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1j
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 menit
All-in-one chicken congee
35 Min