![Scallops and prawns with XO butter Scallops and prawns with XO butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e7237cb5a861badb955bdf6dcc2667f8/Derivates/8c92fce1b333ce17e9bef85e30abdcb5cd7fe659.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawn oil
- 500 g raw tiger prawns, large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)
- 3 garlic cloves
- 2 eschalots cut into halves
- 30 g tomato paste
- 200 g rice bran oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- 2 dried bay leaves
XO butter
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 20 g fresh ginger, peeled
- 2 long red chillies, trimmed
- 25 g prosciutto
- 100 g unsalted butter, softened
- 10 g sesame oil
- 1 tsp honey
- 20 g soy sauce
- 1 lime, juiced
Scallops and prawns
- 250 g water
- 4 fresh scallops, in the shell
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3530 kJ / 843.7 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 75.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.7 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1514 mg
Alternatif tarifler
Rum and raisin ice cream
24h 10 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Sable choux with lime ganache
26h
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 dk
Banoffee arctic roll
28 Std. 40 Min
Jam and coconut tarts
1 Std. 10 Min
Chocolate miso eclairs
1h 45 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Ham and cheese canelé
49h
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24hod. 30min