Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g pig’s tail, cut in pieces (3 cm)
- 150 g chicken feet, claws removed
- 1850 g water
- 150 g black beans, soaked for 1 hour
- 20 g Chinese ham, cut in slices
- 6 Hokkaido scallops, rinsed
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 461 kJ / 110 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 394 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Long Bean Rice
1h 10min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
Değerlendirme yok
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Braised Rice Wine Fish
20min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.