Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned, whole, (approx. 18 oz), (see Tip)
- 70 heaping tsp extra virgin olive oil, plus extra, to brush
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 30 g ginger, fresh, sliced (½ in.)
- 1 red chilli, fresh, deseeded
- 3 garlic clove
- 2 shallots, halved
- 15 g parsley leaf, fresh
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2698.1 kJ / 644.9 kcal
- Protein
- 56.5 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 38.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 184.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Steamed Peas and Sweetcorn
15 Min
Mystery Soup
55 Min
Sous-Vide Osso Buco
12 godz. 40 min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50 Min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 Min
Steamed Pepper Chicken
1u. 45min
Vegetable Shumai
45 Min
Courgette and cod lasagne
1 Std.
Sautéing Shrimp
15 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45 min