
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)
- 70 heaping tsp extra virgin olive oil plus extra, to brush
- salt to season
- black pepper, ground to season
- 30 g ginger, fresh sliced (½ in.)
- 1 red chilli, fresh deseeded
- 3 garlic clove
- 2 shallots halved
- 15 g parsley leaf, fresh
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 644.9 kcal / 2698.1 kJ
- Protein
- 56.5 g
- Yağ
- 38.4 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Lif
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Sodyum
- 184.8 mg