Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned, whole, (approx. 18 oz), (see Tip)
- 70 heaping tsp extra virgin olive oil, plus extra, to brush
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 30 g ginger, fresh, sliced (½ in.)
- 1 red chilli, fresh, deseeded
- 3 garlic clove
- 2 shallots, halved
- 15 g parsley leaf, fresh
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2698.1 kJ / 644.9 kcal
- Protein
- 56.5 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 38.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 184.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Mai Tai
Değerlendirme yok
Spiralized Candied Yams
1 godz.
Carrot Rice
Değerlendirme yok
Mole verde with chicken
1 godz.
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 godz.
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Three meat roulade
2h 5 min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Minced raw meat
35min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min