Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 pés de hortelã, só as folhas
- 1 limão, só a raspa
- 50 g cebola
- 30 g azeite
- 300 g arroz p/ risoto
- 60 g vinho branco
- 750 g água
- 150 g ervilhas descongeladas
- 250 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm)
- 1 c. chá de sal
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 438 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de dourada
1h
Risoto de bacalhau com grão
40min
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30min
Risoto de açafrão e mexilhão
45min
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Risoto de mexilhão com grelos
40min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35min
Risoto de cogumelos com presunto
1h
Risoto de ervilhas e camarão
40min
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de ervilhas e bacon
55min