Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 pés de hortelã, só as folhas
- 1 limão, só a raspa
- 50 g cebola
- 30 g azeite
- 300 g arroz p/ risoto
- 60 g vinho branco
- 750 g água
- 150 g ervilhas descongeladas
- 250 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm)
- 1 c. chá de sal
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 438 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de frango com frutos secos
35 min
Massinha de camarão e amêijoas
40 min
Risoto de bacalhau
50 min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30 min
Massa cremosa de espelta com espargos e morangos
25 min
Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão
30 min
Cozer 500-800 g de talo de aipo
Değerlendirme yok
Salada de bochechas de bacalhau mediterrânica
25 min
Risoto
30 min
Risoto de bacalhau com grão
40 min
Risoto de ervilhas e bacon
55 min
Risoto de camarão e leite de coco
30 min