Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 pés de hortelã, só as folhas
- 1 limão, só a raspa
- 50 g cebola
- 30 g azeite
- 300 g arroz p/ risoto
- 60 g vinho branco
- 750 g água
- 150 g ervilhas descongeladas
- 250 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm)
- 1 c. chá de sal
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 438 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de bacalhau
50 Min
Risoto de pato
1 Std. 15 Min
Risoto de ervilhas e bacon
55 Min
Risoto à alentejana
30 Min
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto de peru e espargos
40 Min
Risoto de ervilhas e camarão
40 Min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min
Risoto de bacalhau com grão
40 Min
Risoto de curgete e camarão
35 Min
Risoto cremoso de cogumelos e camarão
1 Std.
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30 Min