Uyumlu sürümler
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Carne assada
- 2 c. sopa de banha
- 1000 g ganso de vitela limpo
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 2 c. sopa de mostarda
Esparregado de nabiças
- 1 dente de alho
- 35 g azeite
- 350 g nabiças
- 35 g farinha
- 350 g leite
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. sopa de vinagre
Molho béarnaise
- 50 g vinagre
- 50 g chalota
- 200 g manteiga
- 1 c. chá de estragão, só as folhas
- 4 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2936.5 kJ / 701.9 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Karbonhidrat
- 14.2 g
- Yağ
- 54.9 g
- Doymuş Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1021.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de bacalhau
30 min
Ovas com alho e malagueta
35min
Fumet de camarão
15 min
Salada verde com vinagreta de manjericão
30 min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35min
Esmagada de favas
45 Min
Folhado de pato de Elvas
2 Std.
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1 Std.
Perna de peru com puré de maçã
11u. 30min
Esparregado
20 min
Peixe ao sal
1 Std.
Caldo-verde sem batata
35min