Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g água
-
250
g feijão-verde redondo fresco
veya 250 g feijão-verde descongelado - 120 g massa tipo penne integral
- 1 ¼ c. chá de sal
- 70 g leite magro
- 50 g queijo fresco magro
- ½ c. chá de raspa de limão
- 100 g fiambre cozido cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 5 g sumo de limão
- ¼ c. chá de pimenta
- ¾ c. chá de orégãos
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1653.5 kJ / 395.2 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 2243.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa com atum e brócolos no forno
30 Min
Omelete de frango e pimentos
55 Min
Massa de camarão cajun com limão
30 Min
Penne com atum
30 Min
Penne de atum com manjericão
35min
Massa com lentilhas e salsicha
35min
Miniquiches de legumes a vapor
40min
Menu: Frango de citronela com arroz e sopa de legumes
Değerlendirme yok
Esparguete à carbonara
30 Min
Noodles de legumes com molho de atum
35min
Salada de omelete grega
35min
Tagliatelle de brócolos
15min