Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g azeite
- 10 folhas de hortelã
- 200 g tomate-cereja cortado em metades
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 30 g vinho branco
- 300 g arroz para risoto
- 900 g água
- 1 c. chá de caldo de peixe
- 400 g filetes de bacalhau fresco
- 20 g queijo ricota
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de bacalhau
50 Min
Risoto de pato
1 Std. 15 Min
Risoto à alentejana
30min
Risoto de tamboril
50 Min
Bola de bacalhau
1h 30min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Risoto de ervilhas e camarão
40min
Risoto de abóbora e borrego
50 Min
Risoto de bacalhau com grão
40min
Risoto de dourada
1h
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30min
Risoto de champanhe
40min