Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g azeite
- 10 folhas de hortelã
- 200 g tomate-cereja cortado em metades
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 30 g vinho branco
- 300 g arroz para risoto
- 900 g água
- 1 c. chá de caldo de peixe
- 400 g filetes de bacalhau fresco
- 20 g queijo ricota
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de pato
1h 15 min
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1h
Risoto de línguas de bacalhau
55 min
Risoto jamaicano
45 min
Risoto de bacalhau
50 min
Risoto de caipirinha e vieiras
35 min
Risoto de polvo
1h 20 min
Risoto de dourada
1h
Risoto de bacalhau com grão
40 min
Risoto de tamboril
50 min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 min
Risoto de curgete e camarão
35 min