Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lachsforellenfilets sous-vide
- 800 g Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 - 12 frische Basilikumblätter
- 1500 g Wasser
Gemüsebeilage
- 30 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Prisen Salz
- 20 Cherrytomaten, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1454 kJ / 347 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 326 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ritschert (XXL)
1h
Caesar Salad mit Huhn
50min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
Keine Bewertungen
Artischocken sous-vide
50min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 Std. 10 Min
Hexenschaum
35min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Peperonata mit Pinienkernen und Kapern
4h
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
2 godz. 35 min
Zucchini sous-vide
30min
Scallops & Pea Puree
20min