Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g Zucker
- 4 Eidotter
- 150 g Gorgonzola, dolce, in Stücken
- 420 g Milch, 3,6% Fett
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (mit hartem Fruchtfleisch, z. B. Corella, Williams), entkernt, in Stücken (3,5 cm)
- 20 - 30 g Weinbrand
- 2 - 3 Prisen Kardamom, gemahlen
- 2 - 3 Prisen Piment, gemahlen (isteğe bağlı)
- Walnüsse, halbiert, geröstet, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 384 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchinicremesuppe (XXL)
35 Min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30 min
Chili-Schokoladeneis mit Whiskey-Sirup
15 godz.
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1h 45 min
Spaghetti Carbonara
25min
Menü: Tomatencremesuppe und Kohlrouladen mit Hirse und Champignonsauce
1h 40 min
Rote Linsen-Kürbissuppe (XXL)
40 Min
Marinierte Schwammerl in Öl
48h 30 min
Cumberland-Senf-Sauce
1 godz. 15 min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Zucchini Minz Suppe
30 min
Pfirsicheis
15 Min