Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g Zucker
- 4 Eidotter
- 150 g Gorgonzola, dolce, in Stücken
- 420 g Milch, 3,6% Fett
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (mit hartem Fruchtfleisch, z. B. Corella, Williams), entkernt, in Stücken (3,5 cm)
- 20 - 30 g Weinbrand
- 2 - 3 Prisen Kardamom, gemahlen
- 2 - 3 Prisen Piment, gemahlen (isteğe bağlı)
- Walnüsse, halbiert, geröstet, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 384 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Osterpinze
2 godz. 30 min
Café Astoria
10 min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 Min
Italienischer Brunch
1h 50min
Lavendeleis mit Gin
15h
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 Min
Oakas (Eierkäse)
3h 50min
Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln
1h 50min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Gewürz-Gugelhupf mit Walnüssen und Cranberrys
1 Std. 30 Min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2h 10min