Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Karfiol (à ca. 800 g)
- 4 Eier
- 1 roter Paprika
- 1 Frühlingszwiebel, klein
- ½ Bund Schnittlauch, frisch (isteğe bağlı)
- 20 g Estragonsenf
- 20 g Honig
-
30
g Apfelessig
veya 30 g weißer Balsamico-Essig - 50 g Olivenöl
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 757 mg
Alternatif tarifler
Karotten-Gurken-Salat
15min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min
Gelber Fisolensalat
40min
Romanesco-Salat
1h 45min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30min
Schnittlauchsauce
10 Min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Kräutertopfen
15min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 Min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min