Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
70
g Wasser
veya 70 g Weißwein - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 30 g Butter
- 450 g Weißkraut, in Stücken (4 cm)
- 4 scharfe Debreziner
- 1 TL Senf
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2559 kJ / 612 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 51 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Krautfleckerl
40min
Semmelknödel
50min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Linsen mit Mangold und Speck
30min
Krautsuppe
55min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Fisolengulasch
1h 10min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h