Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan et quelques copeaux pour la finition
- 4 escalopes de veau, fines
- du sel
- du poivre moulu
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 4 tranches de jambon cru, fines
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 100 g de crème fraîche légère
- copeaux de parmesan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2266 kJ / 540 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Veau bolognaise et polenta
35 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min
Röstis aux pommes de terre et épinards, œufs au plat
1h 5 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Gratin de butternut et polenta au comté
1h 10 min