Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan et quelques copeaux pour la finition
- 4 escalopes de veau, fines
- du sel
- du poivre moulu
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 4 tranches de jambon cru, fines
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 100 g de crème fraîche légère
- copeaux de parmesan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2266 kJ / 540 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta au gorgonzola
25 Min
Quenelles de chou-fleur, sauce au kiwi
45min
Risotto aux asperges
45min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15p
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Gratin de butternut et polenta au comté
1 godz. 10 min