Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet d'aneth frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
- 2 blancs de poulet
- 1 orange
- 3 bulbes de fenouil
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de boulgour
- 200 g d'eau chaude
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2364 kJ / 564 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papillote de dorade
30 min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 min
Tajine de lotte au fenouil
1h 45 min
Poulet piccata, boulgour au citron
45 min
Cabillaud glacé à la coréenne avec riz et brocoli à la vapeur
30 min
Magret de canard aux framboises
40 min
Poulet vapeur, purée pomme-céleri et courge
1 Std. 5 Min
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40 min
Poulet vapeur à l'orange, mâche et halloumi
35 min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10 min
Curry de dinde à l’indienne et céleri-rave
35 min
Poisson vapeur au gingembre
40 min