Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet d'aneth frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
- 2 blancs de poulet
- 1 orange
- 3 bulbes de fenouil
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de boulgour
- 200 g d'eau chaude
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2364 kJ / 564 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry de dinde à l’indienne et céleri-rave
35min
Poulet piccata, boulgour au citron
45 分钟
Cabillaud sauce coco-menthe, courgettes et quinoa aux oignons
50 Min
Cabillaud au soja et au gingembre
40 分钟
Riz au porc cinq-épices
50 Min
Poulet à la vanille
1sa 45 dk
Saumon à la sauce japonaise et légumes verts
30 Min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1hod. 10min
Tajine de lotte au fenouil
1sa 45 dk
Tajine de dinde aux dattes, épices et chou romanesco
45 分钟
Dinde au lait de coco et petits légumes
55 Min
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3 Std.