Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Rindswangerl
- 700 - 800 g Rindswangerl, in 4 Stücken (ca. 3 cm dick)
- 400 g Bier, naturtrüb
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
Parmesan-Erdäpfelpüree und Fertigstellung
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 300 g Blattspinat, frisch
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (1 cm)
-
280
g Wasser
veya 280 g Milch - 1 EL Dijonsenf
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2742 kJ / 653 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1155 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50 min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2u. 20min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7 godz. 30 min
Kräuterstelzen
2sa
Bratwurst-Tomatensugo sous-vide
2 godz. 25 min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Ossobuco sous-vide
13h
Pappardelle al Ragù
4 godz.
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 dk
Pastitsio - Makkaroniauflauf mit Faschiertem
1sa 30 dk
Kalbsrahmgulasch
1h