Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 120 - 150 g Karotten, in Scheiben (0,5 cm)
- 50 - 70 g Selleriestangen, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g Rotwein
- ¼ TL Zucker
- 4 Schweinswangerl (à ca. 150 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL frische Rosmarinnadeln
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayonnaise
5 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h
Schöpsernes
1h
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Rindsgulasch klassisch
3j 20 menit
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30min