Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 120 - 150 g Karotten, in Scheiben (0,5 cm)
- 50 - 70 g Selleriestangen, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g Rotwein
- ¼ TL Zucker
- 4 Schweinswangerl (à ca. 150 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL frische Rosmarinnadeln
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Coq au vin
3 Std.
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14 Std. 30 Min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min
Apfelkren
40min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min