Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 120 - 150 g Karotten, in Scheiben (0,5 cm)
- 50 - 70 g Selleriestangen, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g Rotwein
- ¼ TL Zucker
- 4 Schweinswangerl (à ca. 150 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL frische Rosmarinnadeln
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Gratiniertes Karfiolpüree
1 Std. 5 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2hod. 20min
Paradeiser-Chili-Sauce
1h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2hod. 20min