![Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bbf8699a-1bb1-4d45-b4d5-292e363d2d2e/Derivates/b2b016d8-fe94-44bc-b270-cf9ffc1c0ad0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 169 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1h 50min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Mint Courgettes
30min
Salsa Verde
10min