Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 169 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Bulgur Wheat
35min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Soft Fresh Cheese
15 Std. 20 Min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25 menit
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Değerlendirme yok
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30 min
Basic Bulgur
35min