Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 169 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
20 min
Monkfish and prawn soup
1h
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h