Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 3051 kJ / 730 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1ωρ. 50 λεπτ.
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Yam Rice
45min
Mapo tofu
15min