![Authentic Meat Floss Authentic Meat Floss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD2B015E-8301-467E-9352-05E03AE27ED7/Derivates/610a00a7-84b6-41fc-b41b-75f9b30ca157.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 3051 kJ / 730 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Mala Bakkwa
4h 35 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Sesame Crème
10 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min