Cihazlar ve Aksesuarlar
Authentic Meat Floss
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
1 jar
Malzemeler
-
pork loin cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
water150 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 jar
Protein
67 g
Kalori
3051 kJ /
730 kcal
Yağ
26 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
48 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chinese New Year Festive Flavours
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Sesame Crème
10 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Braised pork belly
55 dk
Mantou buns
1sa 30 dk
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1sa 5 dk
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2sa 45 dk
Yam Rice
45 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk