Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 419 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hakka Yam Abacus
20min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chai Buey
1h 45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
White Radish Pork Rib Soup
3h