Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 419 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30 min
Hakka Yam Abacus
20min
Long Bean Rice
1h 10 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Yam Rice
45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.