![Bitter Gourd Salted Vege Soup Bitter Gourd Salted Vege Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1089d32e-7b3f-40bf-9c7f-1b1f65adbd88/Derivates/95cb42f8-e9ad-4e58-9d23-e3adb8fd99be.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 419 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Yam Rice
45 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Dried Shrimp Sambal
55min