
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger cut in slices
- 20 g dried shrimp rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 970 kcal / 4058 kJ
- Protein
- 26 g
- Yağ
- 60 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Sodyum
- 898 mg