Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh, cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly, cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4058 kJ / 970 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 898 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Rice Wine Chicken
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Buddha's Delight
55 min
Yam Rice
45min
Chai Buey
1h 45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min