![Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice) Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7b9978f2-da88-4180-8b63-22b055cfd404/Derivates/35e45dda-824c-4334-be7a-22ae18e244d2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh, cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly, cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4058 kJ / 970 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 898 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Salted Chicken
5h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min