Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork belly, skinless, cut in slices
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp dark sesame oil
- 2 pinch white pepper powder
- 50 g dried shrimp, rinsed
- 30 g cooking oil
- 6 Chinese dried mushrooms, soaked to soften, stems removed and cut in slices
- 3 garlic cloves
- 30 g carrots, cut in small chunks
- 300 g long beans, cut in 5 cm length
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g oyster sauce
- 450 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3474 kJ / 831 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 16 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Yam Rice
45min
Mapo tofu
15min
Teochew Seafood Porridge
45min
Rice Wine Chicken
30 min
Tomato-egg soup
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h