Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork belly, skinless, cut in slices
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp dark sesame oil
- 2 pinch white pepper powder
- 50 g dried shrimp, rinsed
- 30 g cooking oil
- 6 Chinese dried mushrooms, soaked to soften, stems removed and cut in slices
- 3 garlic cloves
- 30 g carrots, cut in small chunks
- 300 g long beans, cut in 5 cm length
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g oyster sauce
- 450 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3474 kJ / 831 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 16 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Seafood Porridge
45min
Chai Buey
1h 45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Yam Rice
45min
Salted Fish Pork Belly
30 min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Buddha's Delight
55min
Tomato-egg soup
20min