Uyumlu sürümler
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 70.5 g
- Yağ
- 49.8 g
- Doymuş Yağ
- 29.7 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 473.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Saffron and cardamom poached pears
40min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Custard
10min
Venison Wellington
3h 30min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Steamed Chinese greens
30min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15p
Béchamel sauce (TM6 )
15p