Uyumlu sürümler
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 70.5 g
- Yağ
- 49.8 g
- Doymuş Yağ
- 29.7 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 473.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Persian honeycomb bark
1h 30 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Watermelon granita
6 Std. 15 Min
Béchamel sauce (TM6 )
15min
Brandy custard (TM6)
15min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Orange and almond cake
2h 20min