Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fish cakes
- 1500 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 red onion
- 3 garlic clove
- 450 g boneless white fish fillets, cut into pieces (5 cm - see Tips)
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
- 1 bunch fresh dill, fronds only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g cornichons
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded
- 40 g extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g plain flour
- 200 g panko breadcrumbs
- 3 eggs
- oil, to shallow fry (approx. 2 cups)
Beurre blanc sauce (optional)
- 280 g salted butter, cut into pieces
- 5 sprigs fresh dill, fronds only (approx. 10 g)
- 2 bunches fresh chives (approx. 50 g)
- ½ onion
- ½ long red chilli
- 4 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes
- 100 g white wine vinegar
- 1 lemon, juiced (approx. 40g)
- 1 tbsp Dijon mustard (20 g)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2596 kJ / 620.5 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 42.7 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 353.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hearty seafood chowder
45 λεπτ.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Chilli mussels with risoni
35 dk
Festive lobster pâté
4h 45min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Salmon and fennel risotto
30min
Traditional sausage rolls
50 dk
Prawn and saffron risotto
30min
Tuatua fritters
45 λεπτ.
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Lamb Moussaka
1h 30min