Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawns
- 250 g water
- 24 medium raw prawns, peeled, tails intact, deveined
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
Gin-pickled cucumber
- 2 Lebanese cucumbers, cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core
- 50 g sugar
- 100 g white wine vinegar
- 60 g gin of choice (see Tips)
- 5 juniper berries, lightly crushed
Gin dressing
- 300 g grapeseed oil
- 2 eggs
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g gin of choice
- 1 tbsp tomato sauce
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 2 pinches paprika, plus extra to serve
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste, plus extra wedges to serve
- 3 dashes Tabasco® sauce
- 1 cos lettuce, whole leaves or finely shredded for glasses
- 1 avocado, sliced
- fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2633.2 kJ / 627 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 11.4 g
- Yağ
- 55.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 663.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Espresso martini
5 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Gin-cured ocean trout salad
30u. 20min
Oysters Mignonette
5 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Baked artichoke dip
35 min