![Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7637efbc-9fd0-46fc-bf2f-e6990b2b7896/Derivates/04be966f-53b8-4179-8972-ac8ca9944d0d.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawns
- 250 g water
- 24 medium raw prawns, peeled, tails intact, deveined
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
Gin-pickled cucumber
- 2 Lebanese cucumbers, cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core
- 50 g sugar
- 100 g white wine vinegar
- 60 g gin of choice (see Tips)
- 5 juniper berries, lightly crushed
Gin dressing
- 300 g grapeseed oil
- 2 eggs
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g gin of choice
- 1 tbsp tomato sauce
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 2 pinches paprika, plus extra to serve
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste, plus extra wedges to serve
- 3 dashes Tabasco® sauce
- 1 cos lettuce, whole leaves or finely shredded for glasses
- 1 avocado, sliced
- fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2633.2 kJ / 627 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 11.4 g
- Yağ
- 55.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 663.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Café de Paris butter
25min
Béarnaise sauce
20 min
Oysters Mignonette
5 min
Retro prawn cocktail
20 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Smoked salmon mousse
5 min
Prawn Cocktail
15min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min