Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 40 g shallots
- 10 g old ginger, cut in thin slices
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 20 g cooking oil
- 600 g whole chicken legs, (approx. 2 legs), preferably kampung chicken, cut in pieces (4-5 cm)
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 500 g water
- 3 dried scallops, large-sized, soaked to soften
- 6 abalones, small-sized, soaked and cleaned (see tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tsp salt
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 1100 g chicken stock
- 200 g dried sea cucumbers, soaked to soften and cleaned, cut in pieces
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g broccoli florets, boiled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 686 kJ / 164 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1527 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braised Yee Mee
30min
Mapo tofu
15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Chicken porridge with century egg
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Yam Rice
45min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min