Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 oz veal shank, bone in (approx. 4 pieces)
- 1 tsp salt
- 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns, ground, divided
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz tomato paste
- 4 oz dry white wine
- 32 oz beef stock
- 1 tsp edible dried lavender, plus extra to garnish
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 76 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1722 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salted Caramel Florentines
55min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Mexican chicken soup
40 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Lemon Caper Asparagus
25min