![Sous-Vide Turkey Breast Sous-Vide Turkey Breast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/915e5c104cbd7c8bfe9cb77736de8c69/Derivates/729d8e19c8b5356a46e37a9a22ab6d00e062ad28.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 lemon
- 25 - 27 oz turkey breast fillet, skin on, boneless
- 2 tbsp unsalted butter, softened
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 - 8 sprigs fresh mixed herbs, e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Protein
- 39.8 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 709.6 mg
Alternatif tarifler
Steel Cut Oats
35 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10 min.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 dk
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1h
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 dk
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 dk
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h