Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Turkey Breast
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa
4 portions
Malzemeler
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
709.6 mg
Protein
39.8 g
Kalori
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Yağ
18.8 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
7.2 g
Karbonhidrat
6.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2sa 55 dk
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2sa 50 dk
Golden Brown Dyed Eggs
55 dk
Blueberry cheesecake ice cream
14sa 35 dk
Parmesan Stock Cubes
35 dk
Steamed Shrimp
20 dk
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30 dk
Stuffed vegetables
1sa 20 dk
Crostini with mushrooms and fontina
35 dk
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3sa 10 dk
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1sa 40 dk
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6sa 45 dk