Sous-Vide Salmon
TM6

Sous-Vide Salmon

4.5 (19 değerlendirme)

Malzemeler

  • 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
  • ½ tsp salt, to season
  • ½ tsp ground black pepper, to season
  • 2 dried bay leaves
  • 2 slices lemon, deseeded
  • 1450 g water
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon)
    veya 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
406 kJ / 97 kcal
Protein
15 g
Karbonhidrat
0 g
Yağ
3 g
Doymuş Yağ
1 g
Lif
0 g
Sodyum
250 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler