Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
veya 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 250 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h