Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
veya 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 250 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Shallot Oil
25 min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min