Sous-Vide Salmon

Sous-Vide Salmon

4.5 19 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
    2
  • salt to season
    ½ tsp
  • ground black pepper to season
    ½ tsp
  • dried bay leaves
    2
  • lemon deseeded
    2 slices
  • water
    1450 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    30 g
    1 level tsp ascorbic acid powder
  • spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing
    1 sprig

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 97 kcal / 406 kJ
Protein 15 g
Yağ 3 g
Karbonhidrat 0 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 1 g
Sodyum 250 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...