
Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Salmon
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
97 kcal /
406 kJ
Protein
15 g
Yağ
3 g
Karbonhidrat
0 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
1 g
Sodyum
250 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Tarif
Uluslararası
Uluslararası