![Sous-Vide Salmon Sous-Vide Salmon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81f5003e-6a91-4f4d-96fa-46704b2ba9f2/Derivates/0a7ef8f8-bd53-473e-9002-6c261049ace9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
veya 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 250 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Korean Ginseng Chicken
1h 10 min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1sa 5 dk
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40 min
Shallot Oil
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1sa 5 dk
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min