Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Dille, frisch
- 20 g Petersilienblätter
- 40 - 50 g Apfelessig
- 80 g körniger Senf
- 3 Schweinekoteletts (à ca. 180 g), 1,5 cm dick
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 80 g Knollensellerie, geschält
- 150 g grüne Äpfel, je nach Größe, entkernt
- 150 g Chicorée
- 40 g Sauerrahm
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Sonnenblumenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min
French Dressing
5min
Geröstete Leber
30min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2j 30 menit
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10 min
Asiatisches Schmorfleisch
2j 30 menit
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1h
Leberreis
35min
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min
Kalbsrahmgulasch
1h