Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g Wasser, etwas mehr zur Kühlung
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 800 g Rinderfilet (Rindslungenbraten) (4 x 200 g, Dicke 3 cm)
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g natives Olivenöl extra
- 250 g Melanzani in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 204 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Menü: Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln; Zwetschkenknödel zum Löffeln
1 godz. 50 min
Lauch dünsten
20min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1 Std. 20 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min