Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g Wasser, etwas mehr zur Kühlung
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 800 g Rinderfilet (Rindslungenbraten) (4 x 200 g, Dicke 3 cm)
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g natives Olivenöl extra
- 250 g Melanzani in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 204 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 Std. 45 Min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Ossobuco sous-vide
13h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 godz. 30 min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 Std. 5 Min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min