Cihazlar ve Aksesuarlar
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 55 dk
4 portions
Malzemeler
-
baby beets trimmed, quartered12 oz
-
extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop1 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
spelt grains9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
chopped walnuts (isteğe bağlı)3 oz
-
2 oz beet greensbaby arugula2 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
goat cheese divided5 oz
-
fresh dill fronds (isteğe bağlı) to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1305 mg
Protein
21 g
Kalori
2648 kJ /
633 kcal
Yağ
36 g
Lif
12 g
Doymuş Yağ
11 g
Karbonhidrat
63 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Pumpkin Chili
50 dk
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 dk
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 dk
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 dk
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1sa 10 dk
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 dk
Cauliflower Tabbouleh
10 dk
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 dk
Caponata
50 dk
Chickpea Ratatouille
1sa
Lentil Mushroom Stroganoff
55 dk
Apple Wild Rice
50 dk