Cihazlar ve Aksesuarlar
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 55 dk
4 portions
Malzemeler
-
baby beets trimmed, quartered12 oz
-
extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop1 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
spelt grains9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
chopped walnuts (isteğe bağlı)3 oz
-
2 oz beet greensbaby arugula2 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
goat cheese divided5 oz
-
fresh dill fronds (isteğe bağlı) to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1305 mg
Protein
21 g
Kalori
2648 kJ /
633 kcal
Yağ
36 g
Lif
12 g
Doymuş Yağ
11 g
Karbonhidrat
63 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Ratatouille
40 dk
Kabocha Sage Risotto
40 dk
Split Pea Soup
1sa 25 dk
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 dk
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 dk
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1sa 15 dk
Rosemary Polenta with Mushrooms
1sa 40 dk
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1sa 5 dk
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 dk
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 dk
Spring Garden Minestrone Soup
50 dk
Smoky Black Bean Soup
35 dk