![Smoky tuna tartare (Sergio Perera) Smoky tuna tartare (Sergio Perera)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4027cf2d-49b1-4aef-9513-2fbf6395ce65/Derivates/1920e4a7-40a9-40eb-971c-4c7eaac89797.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 242.7 mg
Alternatif tarifler
Caesar salad dressing
10 min
Steak tartare
10 min
Oysters with lime granita
5 menit
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Cherry delight
15 min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3sa 15 dk
Rosemary and bacon stuffed onions
1 godz. 50 min
Cherry margarita
25 menit
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45min
Salmon Tartare
10 min
Baba Ganoush
1j