Smoky tuna tartare (Sergio Perera)

Smoky tuna tartare (Sergio Perera)

4.3 4 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
16 pieces

Malzemeler

  • bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
    1
  • extra virgin olive oil plus extra to brush
    5 tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 sprigs
  • eschalot cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • cornichons
    4
  • caper berries rinsed, drained and stalks removed
    1 tbsp
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • soy sauce
    2 tsp
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    2 tsp
  • sea salt plus extra to season
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper plus extra to season
    1 - 2 pinches
  • sashimi grade tuna cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
    200 g
  • egg yolk
    1
  • micro basil to serve
  • edible flowers to serve

Besin Değeri şuna göre 1 piece

Kalori 101.7 kcal / 427.2 kJ
Protein 6.2 g
Yağ 3 g
Karbonhidrat 11.8 g
Lif 1.3 g
Doymuş Yağ 0.5 g
Sodyum 242.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...