Beetroot carpaccio with burrata

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 portions

Malzemeler

Dressing
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • white vinegar
    30 g
  • lemon juice
    15 g
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • maple syrup
    10 g
  • dried basil
    ½ tsp
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
Beets
  • water
    1800 g
  • raw beetroots
    800 g
  • ice cold water to cool
  • rocket
    60 g
  • burrata cheese torn into pieces
    250 g
  • pomegranate arils (isteğe bağlı)
    2 tbsp
  • pecan nuts (isteğe bağlı)
    2 tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 310.6 mg
Protein 8.8 g
Kalori 923.3 kJ / 220.7 kcal
Yağ 15.9 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 5.5 g
Karbonhidrat 11.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...