Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot carpaccio with burrata
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 portions
Malzemeler
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (isteğe bağlı)2 tbsp
-
pecan nuts (isteğe bağlı)2 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
310.6 mg
Protein
8.8 g
Kalori
923.3 kJ /
220.7 kcal
Yağ
15.9 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
5.5 g
Karbonhidrat
11.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 dk
Couscous with Lamb and Vegetables
Değerlendirme yok
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 dk
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1sa
Steamed snapper with Sicilian caponata
1sa 40 dk
Warming turmeric and ginger drink
10 dk
Chicken mole and avocado papaya salsa
25sa
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1sa
Caprese omelette
30 dk
Korean chicken cheese tteokbokki
30 dk
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 dk
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1sa 40 dk