Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sushi Rice
- 14 oz sushi rice
- 32 oz water, plus extra, cold, to rinse
- 4 oz rice wine vinegar
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 oz sugar, to taste
- 1 pinch salt (isteğe bağlı)
Tuna Tartare
- 1 lime
- 10 oz sushi grade tuna, cubed (1 in.)
- 1 tsp mirin
- 2 tsp ponzu sauce
- 1 ½ tsp soy sauce, plus extra to serve
- ½ tsp toasted sesame oil
- 1 tsp wasabi, plus extra to serve
- 1 tsp fresh ginger, grated
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ripe avocado, thinly sliced
- black sesame seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1707 kJ / 408 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Ceviche
1h 10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Fish Ceviche
3h 25min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5h
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min