Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalots, peeled
- 60 g white wine vinegar
- 90 g red wine vinegar
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp sea salt
- 500 - 550 g rock salt, or crushed ice, for serving
- 36 fresh oysters, shucked
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 329 kJ / 78 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 2.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 381.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oysters with lime granita
5 Min
Chilli mussels with risoni
35 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Lemon caper butter
10 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Guacamole
10 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 λεπτ.
Tzatziki dip
15min