Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 25 g
- Kalori
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Red Pepper Shots
30 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
French dressing
5 min
Béarnaise Sauce
20 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Creamy French Dressing
5 min
Aïoli
5 min
Chimichurri
5 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min