Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 diente de ajo, pelados
- 25 g de jengibre, en rebandas (2 mm)
- 100 g de cebolla, en mitades
- 40 g de aceite de coco
- 400 g de camote, en cubos (2 cm)
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal del himalaya, o al gusto
- 1 cdita de hojuelas de chile seco, o al gusto (isteğe bağlı)
- 200 g de puré de jitomates maduros
- 150 g de mantequilla de cacahuate, cremosa
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- 600 g de agua
- 280 g de acelga, fresca, en rebandas medianas
- 400 g de garbanzo cocido
- 100 g de cacahuates tostados, sin sal
- 3 - 4 ramitas hoja de cilantro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3183 kJ / 762 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 15.1 g
- Sodyum
- 1371 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coliflor tikka masala
30 Min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 λεπτ.
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35 Min
Curry verde thai vegetariano
35 Min
Kebbes vegetarianos de habas
1h 40min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1h
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 Min
Curry de lentejas (dahl)
30 Min
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 Min