
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley stems and leaves
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
Kale slaw
- 150 g carrot cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g red onion
- 150 g red cabbage cut into pieces
- 150 g zucchini cut into pieces
- 4 leaves kale stalks removed and shredded
Turkey rissoles
- 40 g red onion
- 100 g zucchini cut into pieces
- 1 eschalot
- 500 g turkey mince
- 1 tbsp red curry paste
- 1 egg
- extra virgin olive oil to fry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 345.4 kcal / 1450.7 kJ
- Protein
- 31.3 g
- Yağ
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 7.9 g
- Lif
- 4.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Sodyum
- 571.2 mg