Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 30 g water
- 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 5 g white sugar
- ⅛ tsp Sichuan pepper
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g oil
- 3 - 5 dried chillies, deseeded
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 30 g unsalted peanuts, roasted
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
- Protein
- 102.5 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 60.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 1804 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Sweet and sour pork ribs
35min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Pad kra pow
45 min
Honey BBQ Chicken
1h
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min