Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 30 g water
- 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 5 g white sugar
- ⅛ tsp Sichuan pepper
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g oil
- 3 - 5 dried chillies, deseeded
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 30 g unsalted peanuts, roasted
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
- Protein
- 102.5 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 60.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 1804 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pad kra pow
45min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min