Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (isteğe bağlı)
-
25
g cherry jam
veya 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Veal pizzaiola
40 λεπτ.
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Veal involtini
35 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min