![Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E4C20A3-D361-45F4-B6B4-2820DF64FDD5/Derivates/EC7F662D-7964-45D6-AEDC-34DE11F97B5F.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (isteğe bağlı)
-
25
g cherry jam
veya 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Pork fillet with mustard
35min
Honey and herb pork loin
4h 10min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Tomato basil chicken stew
35min