Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
TM5 TM6

Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables

4.4 (22 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g eschalots
  • 150 g red wine
  • 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
  • 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 130 g water
  • ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
  • 8 juniper berries (isteğe bağlı)
  • 25 g cherry jam
    veya 25 g red berry jam
  • 20 g unsalted butter
  • 1 tsp cornflour

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1047 kJ / 250 kcal
Protein
29 g
Karbonhidrat
11 g
Yağ
7 g
Lif
2.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler