Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables

Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables

4.4 27 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • eschalots
    30 g
  • red wine
    150 g
  • carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)
    300 g
  • pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    130 g
  • Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
    ½ tsp
  • juniper berries (isteğe bağlı)
    8
  • cherry jam
    25 g
    25 g red berry jam
  • unsalted butter
    20 g
  • gluten free cornflour
    1 tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 29 g
Kalori 1047 kJ / 250 kcal
Yağ 7 g
Lif 2.5 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...