Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (isteğe bağlı)
-
25
g cherry jam
veya 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 min
Pork fillet with mustard
35 min
Beef Burgundy
1h 45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Beef "Burgundy"
40 min