Kalbfleisch-Stifado

Kalbfleisch-Stifado

4.2 71 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 5sa 35 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Petersilie abgezupft
    5 Stängel
  • Knoblauchzehen
    2
  • Staudensellerie in Stücken (ca. 3 cm)
    150 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Kalbfleisch, sehnenfrei, in Stücken (3-4 cm), siehe Tipp
    500 g
  • rote Paprika in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Rotwein süß (z. B. Mavrodaphne), siehe Tipp
    100 g
  • Wasser
    80 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Oregano
    1 gestr. TL
  • Zimt
    1 Msp.
  • Nelken, gemahlen
    2 Prisen
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ¼ TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Lorbeerblätter
    2
  • Schalotten halbiert
    4 - 5
  • Speisestärke (5 g)
    1 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 754 mg
Protein 29 g
Kalori 1195 kJ / 286 kcal
Yağ 9 g
Lif 4.6 g
Doymuş Yağ 2 g
Karbonhidrat 19 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...