Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 180 g Schalotten, halbiert, große geviertelt
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben (5 mm)
- 700 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
veya 50 g Bratensauce (Tube) - 600 g Gemüsefond
- 150 g Möhren, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
-
200
g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
veya 200 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm) - 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1922 kJ / 459 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1j
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1j 30 menit
Kalbfleisch-Stifado
5h 35 min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1j 30 menit
Gulasch
2j
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16h 50min
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Orientalischer Lammeintopf
1h 10 min
Hähnchen in Estragonsauce
50 menit
Puten-Gemüse-Eintopf
45 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15 min
Hirschgulasch-Suppe
1j 30 menit