Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 180 g Schalotten, halbiert, große geviertelt
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben (5 mm)
- 700 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
veya 50 g Bratensauce (Tube) - 600 g Gemüsefond
- 150 g Möhren, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
-
200
g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
veya 200 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm) - 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1922 kJ / 459 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45 min
Orientalischer Lammeintopf
1h 10min
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Gulasch
2h
Kalbfleisch-Stifado
5h 35min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 godz. 20 min
Mediterraner Hähnchen-Eintopf
1h
Hirschgulasch-Suppe
1hod. 30min
Feijoada
16h
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1h 20min