Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
800
g Hummer, gekocht, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)
veya 800 g Hummer, gegart, TK, aufgetaut, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp) - 80 g Gruyère, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 50 g Butter, weich
- 1 TL Limettenschale, abgerieben (isteğe bağlı)
- 20 g Mehl
- 10 g Limettensaft
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 TL Dijon-Senf
- 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Crème fraîche
-
1
TL Hummersuppenpaste (isteğe bağlı)
veya 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2281 kJ / 545 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1797 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48 godz.
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Gedämpfte Garnelen im Salatschiffchen mit gerösteter Curry-Sesam-Mayo
20min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Chowder
45min
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55 Min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min