Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce Pistou
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Tomaten, geschält, entkernt, in Würfeln (5 mm)
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 EL Balsamico, dunkel
Lammhackbällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Lammhackfleisch
- 1 - 1 ½ geh. TL Sambal Oelek
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Caponata Siciliana
30min
Lamm Keema mit Erbsen
1h
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2 Std. 20 Min
Ossobuco
1h 20min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1h 20min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Flammkuchen mit Chorizo und Jalapeños
1h 40min
Orientalische Hackbällchen
40min
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4 godz. 30 min