Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce Pistou
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Tomaten, geschält, entkernt, in Würfeln (5 mm)
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 EL Balsamico, dunkel
Lammhackbällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Lammhackfleisch
- 1 - 1 ½ geh. TL Sambal Oelek
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginen-Hähnchen-Auflauf
1 godz. 15 min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1h 20min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1 godz. 35 min
Rinderhack-Saté mit Paprikasauce
1h
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 Min
Orientalischer Lammeintopf
1h 10min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min