Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce Pistou
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Tomaten, geschält, entkernt, in Würfeln (5 mm)
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 EL Balsamico, dunkel
Lammhackbällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Lammhackfleisch
- 1 - 1 ½ geh. TL Sambal Oelek
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Speck-Majoran-Frikadellen
35min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Rinderhack-Saté mit Paprikasauce
1 godz.
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1 Std. 20 Min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45min
Pilaw-Reis
40 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16hod. 50min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20min