![Pork in green pepper and cognac sauce Pork in green pepper and cognac sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cbacce6a-6a18-4456-877d-6acd8da377ac/Derivates/1e14f7b9-6d77-4a65-a475-f7cdf38ef42e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 914.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork fillet with mustard
35 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Scallops with pea purée
25 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5hod. 30min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5 min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min