Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 914.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Chilli crab pasta
35 Min
Veal involtini
35 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min