Pork in green pepper and cognac sauce

Pork in green pepper and cognac sauce

3.0 14 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • brown onions cut into halves
    2
  • garlic clove
    1
  • vegetable oil
    20 g
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • pork medallions (3 cm thick)
    800 g
  • cognac
    150 g
  • green peppercorns drained
    2 tsp
  • water
    600 g
  • stock paste of choice
    2 tsp
  • crème fraîche
    200 g
  • sweet paprika
    1 tsp
  • gluten free cornflour
    35 g
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • button mushrooms
    250 g
  • fresh chives finely sliced
    1 bunch

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 914.4 mg
Protein 52.2 g
Kalori 2081.7 kJ / 495.7 kcal
Yağ 27 g
Lif 4.2 g
Doymuş Yağ 13.5 g
Karbonhidrat 8.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...