Mandarin crème brûlée
TM6 TM5 TM31

Mandarin crème brûlée

3.0 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1 gold strength gelatine leaf
  • cold water, for soaking
  • 2 mandarins, zested (finely grated, no white pith) and juiced
  • 130 g white sugar
  • 600 g thickened cream
  • 1 tsp vanilla paste
  • 8 egg yolks
  • 80 - 100 g raw sugar

Besin Değeri
şuna göre 1 portions
Kalori
1766.9 kJ / 420.6 kcal
Protein
4.6 g
Karbonhidrat
31.1 g
Yağ
32.2 g
Doymuş Yağ
19 g
Lif
0.2 g
Sodyum
31.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler