Cihazlar ve Aksesuarlar
Mandarin crème brûlée
Hazırlık 15 dk
Toplam 4sa 15 dk
8 portions
Malzemeler
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water for soaking
-
mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced2
-
white sugar130 g
-
thickened cream600 g
-
vanilla paste1 tsp
-
egg yolks8
-
raw sugar80 - 100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portions
Sodyum
31.8 mg
Protein
4.6 g
Kalori
1766.9 kJ /
420.6 kcal
Yağ
32.2 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
19 g
Karbonhidrat
31.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Entertaining with Dani Valent
95 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Panforte ice cream bombe
48sa 25 dk
Chilli lime sauce
5 dk
Crème brûlée
7sa
Béarnaise sauce
10 dk
Salted caramel soufflés
35 dk
Steamed coconut custards
45 dk
Hazelnut torte
3sa 15 dk
Honey crème caramels
25sa 55 dk
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
Iced puff pastry
40 dk
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24sa 55 dk
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1sa 30 dk