
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meatloaf
- 60 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 500 g topside beef or rump steak, slightly frozen, cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs
- 50 g fresh breadcrumbs
- 1 pinch salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 8 - 10 slices prosciutto
- 2 slices double smoked ham cut into halves
- 90 g mozzarella or Edam, wax removed, cut into cubes (2 cm)
- oil for greasing
Mushroom sauce
- 1 spring onion/shallot trimmed, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 200 g fresh mushrooms roughly cut into slices
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 100 g white wine
- 380 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 - 800 g mixed vegetables (e.g. beans, potato, carrot), cut into slices
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 1 tsp dry Marsala wine (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 486.8 kcal / 2044.5 kJ
- Protein
- 41.2 g
- Yağ
- 25.3 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Lif
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Sodyum
- 1154.3 mg