Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 227.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béarnaise sauce
10 Min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Spiced lamb flatbread
2h